Gediplomeerde vrijwillig(st)er gezocht om op reis te gaan naar Tenerife

Trefwoorden:
gezelschap, verzorging
Zichtbaarheid:
alle gebruikers

Deze hulpvraag is verlopen

Gediplomeerde vrijwillig(st)er gezocht om op reis te gaan naar Tenerife

Hallo Allemaal,

Ik heb wellicht een interessant verzoek aan één van jullie. Ikzelf ben reisadviseur en voor een klant van mij ben ik op zoek naar een gediplomeerde verzorg(st)er cq. reisgeno(o)t(e). Deze mijnheer (70 jaar) is afhankelijk geworden van een rolstoel met bijbehorende zorg. Hij heeft me bijvoorbeeld laten weten dat de vrijwillig(st)er een katheter moet kunnen vervangen alsook een suprapuberale katheder. Let op! Het is van belang dat je bij deze mijnheer op de kamer slaapt gezien de nodige zorg die verleent moet worden.

Aangezien hij sinds kort alleenstaand is geworden kan hij deze reis niet alleen ondernemen. Zijn reisplannen omvatten een vakantie naar Tenerife op basis van 1 week met verblijf op basis van half pension in één van de luxere hotels direct aan het strand gelegen. Vertrek rond eind mei/begin juni vanaf Brussel (klant is woonachtig in Zeeuws Vlaanderen).

De vrijwillig(st)er hoeft de reis zelf uiteraard niet te betalen en gaat mee op kosten van de klant.
Indien je hiervoor belangstelling hebt dan hoor ik het graag en uiteraard worden verdere inlichtingen verstrekt en zal er uiteindelijk ook een kennismaking zijn om bij beide partijen te peilen of er een klik is.

gepubliceerd: 8 februari 2019
triangle Deze hulpvraag is gezien door de servicedesk.

Om je hulp aan te bieden of reacties te bekijken moet je inloggen.